وي بيشترين سرمايهگذاريهاي صورت گرفته در آذربايجان شرقي را متعلق به حوزه گردشگري دانست و افزود: 50 درصد سرمايهگذاريهاي استان را طرحهاي مربوط به حوزه گردشگري تشکيل ميدهد.
دبير ستاد دائمي تسهيلات سفر استان يادآور شد: با توجه به تهيه طرح جامع گردشگري آذربايجانشرقي و نيازي که در تبريز نسبت به فضاهاي سبز، شهربازي و توسعه پارکهاي آبي احساس شد، بايد نسبت به افزايش هتلسازي و مجتمعهاي آبي تلاش کنيم.
محمدي توسعه فضاهاي تفريحي، ورزشي و مجتمعهاي آبي را براي شهروندان و گردشگران مفيد دانست و گفت: خوشبختانه سرمايهگذاران متقاضي براي اين موارد آوردههاي خوبي دارند.
وي با بيان اينکه اين کارگروه فني براي بررسي طرحهاي سرمايهگذاري به تازگي احيا شده است، تصريح کرد: کارشناسان و مديران 8 سازمان و دستگاه اجرايي دخيل در حوزه گردشگري در کميته فني اين کارگروه عضو هستند.
عضو شوراي مشورتي گردشگري کشور با بيان اينکه سرمايهگذاراني به اين کارگروه معرفي ميشوند که هيچ مشکل و مانعي نداشته و تمامي استعلامهاي مورد نياز را اخذ کرده باشند؛ از مسوولان و مديران سازمانها خواست به طرحهاي سرمايهگذاري با سعهصدر بيشتري نگاه کنند.
خاطرنشان ميشود، جلسه کارگروه ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجانشرقي به رياست معاون عمراني استاندار، دبيري مديرکل ميراث فرهنگي و حضور اعضا تشکيل شده و به بررسي و تصويب 5 طرح سرمايهگذاري پرداختند.
/117
انتهای پیام/